Lesene ure lasarsko gravirane po naročilu


Lesene ure vam nudimo po konkurenčni ceni z izjemno hitrim in natančnnim laserskim graviranjem po naročilu. Lesene ure graviramo za posameznike in podjetja, vse od daril za posebne priložnosti do promocijskih izdelkov.
MH Engrave Miran Hude
Lasersko graviranje na lesene ure za vse priložnosti

Na lesene ure vam lahko graviramo vse kreativne ideje, ki si jih lahko zamislite. Kombinacija laserskega graviranja omogoča izdelavo prelepih izdelkov z naravnim videzom. Izdelki iz lesa, ki jih dnevno izdelujemo za naše naročnike, so lesene priponke različnih oblik, lasersko graviranje na lesene ure, graviranje fotografij, graviranje na različna lesena poslovna darila, darila za vaše najdražje in še veliko več. Imate kreativno idejo za vaš izdelek in niste prepričani, če je izvedljiva? Kontaktirajte nas, prepričani smo, da vam lahko ustrežemo.

Lesene-ure-lasarsko-graviraneLesene-ure-lasarsko-gravirane

Našim lesenim izdelkom dodamo vrednost s personalizacijo po naročilu
Z uporabo laserskih strojev lahko vaše izdelke personaliziramo s čudovitimi napisi, fotografijami in logotipi po želji. Personalizacijo vam lahko grafično oblikujemo ali pa nam pošljete že oblikovano datoteko.

Vrste lesa, ki so primerni za graviranje
Naravni les, pravi les, masiven les, eksotičen les
Vezane plošče, iverne plošče, MDF, HDF
Pluta, furnirji, multiplex in še več
Nekaj naših različnih izdelkov

Oglejte si nekaj primerov laserskega graviranja in izreze iz lesa, ki smo jih realizirali za naše stranke.
Kot smo že omenili možnosti je neskončno zato nas kontaktirajte in nam zaupajte svojo idejo.


Pri laserskem graviranju na les nastanejo čisti robovi. Graviramo lahko tudi zelo podrobne slike in napise. Lasersko graviramo lahko dekorativne elemente, razne dekoracije ob različnih priložnostih, spominke, promocijska darila in darila ob osebnih praznikih.

Delite stran mh-engrave.si - Lesene-ure-lasarsko-gravirane na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani mh-engrave.si - Lesene-ure-lasarsko-gravirane, in s tem sporočamo drugim, kaj mh-engrave.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Lesene-ure-lasarsko-gravirane - Lesene ure lasarsko gravirane po naročilu

mh-engrave.si

mh-engrave.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.